Kokouksia, elämyksiä ja hyviä hetkiä – yli 30 vuoden kokemuksella
Palvelunumero: 050 554 8032
myynti@botniaevents.fi


   Valikko

LIIGAKAUDEN AVAJAISET

Liigakauden avajaiset koostuivat kolmesta eri tapahtumasta. Päivä alkoi syysmarkkinoilta Vaasan torilta, jossa lavalle nousi Sportin koko joukkueen lisäksi huippuartisteja, mm. Krista Siegfrids ja Antti Railio. Energistä ohjelmaa tarjottiin koko perheelle. Torilta joukkue perheineen jatkoi matkaa Tropiclandian rantaan, jossa heitä viihdytettiin mm. ekoammunan ja naurujoogan parissa.


Päivä huipentui iltagaalaan, joka järjestettiin jäähallilla. Gaalassa juhlittiin Sportin alkavaa liigakautta maamme ykkösartistien voimin. Esiintyjinä olivat mm. Krista Siegfrids, Antti Railio, Siru Airistola, Vesku Jokinen ja Sundin pojat sekä imitaattori Jukka Laaksonen. VIP-vieraat pääsivät nauttimaan myös herkullisen buffetin antimista. Illan aikana kuultiin myös monia haastatteluita ja yllätysohjelmassa ihasteltiin burleski-esitystä.


Koko paketti samasta paikasta

Isännöimme vuosittain yli 400 tapahtumaa ja noin 12 000 osallistujaa. Puoleemme voit kääntyä niin pienen kuin suurenkin tapahtuman puitteissa. Jokainen tapahtuma suunnitellaan siten, että se tukee tilaajaorganisaation toiveita, tarpeita ja tavoitteita mahdollisimman hyvin.

Kun jätät tilaisuuden järjestämisen meille, voit olla varma siitä, että homma toimii luotettavasti, mukavasti, huolettomasti ja kielitaidolla alusta loppuun saakka. Täyden palvelun tapahtumatuottajana järjestämme halutessasi koko paketin puolestasi.

– Helppoa ja nopeaa!


Palvelunumero:
050 554 8032

myynti(at)botniaevents.fiLähetä tarjouspyyntö tai palautetta

 
 
 
*)Pakolliset tiedot