Kokouksia, elämyksiä ja hyviä hetkiä – yli 30 vuoden kokemuksella
Palvelunumero: 050 554 8032
myynti@botniaevents.fi


   Valikko

SAMMON TAONTAA JA TEHTÄVÄRATAILUA

TEHTÄVÄRATA 2010

Järjestimme Vaconin Tyky-päivät loka-marraskuussa 2010. Osallistujia oli yhteensä noin 250 henkilöä, tykyilyt järjestettiin kuutena eri päivänä. Säät sallivat ulkoilmassa reippailuun ja tunnelma olikin huipussaan, kun ryhmät suorittivat tehtäväradan toinen toistaan näyttävimmin kuvioin! Tiimihenkeä nostettiin muunmuassa hulvattomalla taiderastilla ja vauhdikkaassa gps-suunnistuksessa.


SAMMON TAONTA 2011

Kalevalasta lainasimme työnimeksi "SAMMON TAONTA" ja työkaluina käytimme mm. kuvataidetta ja tarinankerrontaa yhdistettynä temperamenttiominaisuuksiin. Työpajan tavoitteina oli työkavereihin tutustuminen, erilaisuuksien hyväksyminen ja arvostaminen voimavarana sekä tiimien jäsenten keskinäisen vuorovaikutuksen ja avoimuuden lisääminen. Esimiesten ja tiiminvetäjien työpaja järjestettiin Reinon Tuvalla. Työpajan ja ennakkohaastattelujen perusteella räätälöitiin elämyspolku tuotantotiimeille. Elämyspolulla nähtiin mm. hauskoja keppinukke-esityksiä, ratkottiin yhdessä erilaisia pulmia ja nautittiin lounasta ulkoilmassa.Koko paketti samasta paikasta

Isännöimme vuosittain yli 400 tapahtumaa ja noin 12 000 osallistujaa. Puoleemme voit kääntyä niin pienen kuin suurenkin tapahtuman puitteissa. Jokainen tapahtuma suunnitellaan siten, että se tukee tilaajaorganisaation toiveita, tarpeita ja tavoitteita mahdollisimman hyvin.

Kun jätät tilaisuuden järjestämisen meille, voit olla varma siitä, että homma toimii luotettavasti, mukavasti, huolettomasti ja kielitaidolla alusta loppuun saakka. Täyden palvelun tapahtumatuottajana järjestämme halutessasi koko paketin puolestasi.

– Helppoa ja nopeaa!


Palvelunumero:
050 554 8032

myynti(at)botniaevents.fiLähetä tarjouspyyntö tai palautetta

 
 
 
*)Pakolliset tiedot