Kokouksia, elämyksiä ja hyviä hetkiä – yli 30 vuoden kokemuksella
Palvelunumero: 050 554 8032
myynti@botniaevents.fi


   Valikko

REFERENSSIT

Isännöimme vuosittain yli 400 tapahtumaa ja noin 12 000 osallistujaa. Puoleemme voit kääntyä niin pienen kuin suurenkin tapahtuman puitteissa. Jokainen tapahtuma suunnitellaan siten, että se tukee tilaajaorganisaation toiveita, tarpeita ja tavoitteita mahdollisimman hyvin. Kun jätät tilaisuuden järjestämisen meille, voit olla varma siitä, että homma toimii luotettavasti, mukavasti, huolettomasti ja kielitaidolla alusta loppuun saakka. Täyden palvelun tapahtuma-tuottajana järjestämme halutessasi koko paketin puolestasi.

ÄLÄ HUKKAA AIKAASI YKSITYISKOHTIIN
Tarpeita, toiveita ja ideoita tapahtumajärjestämiseen löytyy kaikkea maan ja taivaan väliltä ja meille onkin kunnia päästä toteuttamaan niitä ja ansaita asiakkaan luottamus. Vahvuutemme on yli 25 vuoden kokemus, laaja yhteistyöverkosto ja eri alojen asiantuntijoiden kanssa suunnitellut ohjelmakokonaisuudet. Kauttamme kokoukset, elämykset ja erilaiset tapahtumat järjestyvät lyhyelläkin varoitusajalla. Parhaimmillaan yksi tapaaminen, puhelinsoitto tai sähköposti riittää, enempää sinun ei tarvitse tehdä! Huolehdimme kaiken valmiiksi, pieniä yk-sityiskohtia myöden.

- Kun tilaat tapahtuman meiltä, saat halutessasi tapahtuman kaikki kulut yhdelle laskulle.
- Alihankintana tilatuista palveluista yhteis-työkumppanimme voivat laskuttaa teitä suoraan, jolloin laskut eivät kulje kauttamme ollenkaan.
- Halutessasi voimme kerätä kaikki tapahtuman laskut alihankkijoilta ja lähettää ne teille yhdessä sähköpostissa.

Ohessa esittelemme muutamia järjestämiämme tapahtumia:

Järjestimme satumaiset SAGA–häämessut Vaasan kaupungintalolla. lue lisää »


Minoon meiltä ja muut on meidän krannista–työhyvinvointipaja. Tapahtuma oli 2 päiväinen. lue lisää »


Sammon Taonta–työhyvinvointipajan tavoitteena oli tunnistaa työyhteisön erilaiset tempperamentit ja persoonallisuudet kuvataiteen ja elämyspolun avulla. lue lisää »


Sportsday toteutettiin samana päivänä kolmella eri paikkakunnalla, Vaasassa, Tampereella ja Helsingissä. lue lisää »


Uusi perspektiivi luonnossa liikkumiseen! lue lisää »


Back to roots-tapahtumat ovat edelleen suosittuja! lue lisää »


Vaasan Sportin liigakauden avajaiset. Esiintymässä mm. Krista Siegfrids, Antti Railio ja Siru Airistola. lue lisää »


Yritysjuhlat, esiintyjinä mm. Extreme Duudsonit. Henkilömäärä noin 600. lue lisää »

Koko paketti samasta paikasta

Isännöimme vuosittain yli 400 tapahtumaa ja noin 12 000 osallistujaa. Puoleemme voit kääntyä niin pienen kuin suurenkin tapahtuman puitteissa. Jokainen tapahtuma suunnitellaan siten, että se tukee tilaajaorganisaation toiveita, tarpeita ja tavoitteita mahdollisimman hyvin.

Kun jätät tilaisuuden järjestämisen meille, voit olla varma siitä, että homma toimii luotettavasti, mukavasti, huolettomasti ja kielitaidolla alusta loppuun saakka. Täyden palvelun tapahtumatuottajana järjestämme halutessasi koko paketin puolestasi.

– Helppoa ja nopeaa!


Palvelunumero:
050 554 8032

myynti(at)botniaevents.fiLähetä tarjouspyyntö tai palautetta

 
 
 
*)Pakolliset tiedot