Kokouksia, elämyksiä ja hyviä hetkiä – yli 30 vuoden kokemuksella
Palvelunumero: 050 554 8032
myynti@botniaevents.fi


   Valikko

MINOON MEILTÄ JA MUUT ON MEIDÄN KRANNISTA

Minoon meiltä ja muut on meidän krannista–Työhyvinvointipaja järjestettiin Hunurinjärvella Härmässä. Tarkoituksena oli luoda osallistujille mahdollisuus tehdä ja oppia yhdessä uusia asioita sekä tätä kautta oppia tuntemaan toisiaan paremmin. Teemana oli myös erilaisuuksien hyväksyminen ja rakentavan palautteen antaminen. Vuorovastaaville tehdyn ennakkohaastattelun avulla pyrittiin luomaan tilanteita joissa "työpaikalla koetut solmukohdat" saisivat uuden näkökulman.

Osallistujat jaettiin erilaisiin ammattikuntiin ja rooleihin – joukossa oli mm. rakentajia, viihdyttäjiä, sotilaia ja kokkeja. Päivän aikana rakennettiin kylä ja ratkottiin erilaisia pulmia mukavien aktiviteettien parissa. Rakentajien vastuulla oli mm. ruokailuvälineiden tekeminen ja yösijan rakentaminen, sotilaat tekivät kivikirveitä, poppamiehet rakensivat toteemin, viihdyttäjät vastasivat kyläläisten hauskuuttamisesta ja kotitalousvastaavat valmistivat herkullisen lounaan avotulella. Botnia Eventsin ohjaajien toimesta kyläläiset kohtasivat odottamattomia tilanteita, jotka ratkottiin yhteistuumin. Aktiviteettien jälkeen pidettiin palautekeskustelu, johon vuorovastaavat olivat saaneet valmennusta jo työpajan ensimmäisenä päivänä.

Tilaisuuden jälkeen osallistujille jaettiin kuvakirjanen päivän tapahtumista. Yhdessä tekemisen meininki ja muistot mukavasta päivästä jatkui tilaisuuden jälkeenkin!Koko paketti samasta paikasta

Isännöimme vuosittain yli 400 tapahtumaa ja noin 12 000 osallistujaa. Puoleemme voit kääntyä niin pienen kuin suurenkin tapahtuman puitteissa. Jokainen tapahtuma suunnitellaan siten, että se tukee tilaajaorganisaation toiveita, tarpeita ja tavoitteita mahdollisimman hyvin.

Kun jätät tilaisuuden järjestämisen meille, voit olla varma siitä, että homma toimii luotettavasti, mukavasti, huolettomasti ja kielitaidolla alusta loppuun saakka. Täyden palvelun tapahtumatuottajana järjestämme halutessasi koko paketin puolestasi.

– Helppoa ja nopeaa!


Palvelunumero:
050 554 8032

myynti(at)botniaevents.fiLähetä tarjouspyyntö tai palautetta

 
 
 
*)Pakolliset tiedot