Kokouksia, elämyksiä ja hyviä hetkiä – yli 30 vuoden kokemuksella
Palvelunumero: 050 554 8032
myynti@botniaevents.fi


   Valikko

SAGA-HÄÄMESSUT

SAGA-messut 2011

Osastot olivat jaettu neljän pääteeman alle. Pääsalissa teemana oli "Paikat ja järjestäjät". Osastolla esittäytyvät hotellit, matkan- ja tapahtumajärjestäjät, juhlatilat jne. Alasalissa teemana oli "Kaunis hääpari", josta morsiuspari löysi kaiken tarvittavan tyyliin ja hyvinvointiin liittyvän. Osastolla oli myös hääkimppunäyttely, jossa kävijät äänestivät omaa suosikkiaan. Peilisalista löytyi "Makujen maailma", jossa alueen catering-palvelut, ravintolat ja konditoriat tarjosivat parastaan. Käsityöläiskujalla loistamaan pääsivät pohjalaisen käsityötaidon helmet. Paikalla oli mm. musiikkia, koruvalmistajia ja valokuvaajia. Pääsalin häämuotinäytösissä esiteltiin monipuolisesti kevään ja kesän häätrendejä: pukuja, kampauksia, koruja.


SAGA-messut 2012

Vuonna 2012 messuja uudistettiin ja tapahtuma laajeni kaksipäiväiseksi. Ensimmäisenä päivänä teemana oli LIVING ja LIFESTYLE. Päivä sisälsi mm. osa-alueet ruoka & viini, trendit & muoti, sisustus ja terveys. Päivän aikana järjestettiin myös malli-casting, jossa valittiin SagaModel 2012. Castingin parhaimmisto esitteli muotinäytöksessä kevään trendejä. Päivän aikana nähtiin myös esityksiä ja luentoja hyvinvointiin liittyen. Messujen toisena päivänä keskityttiin juhliin, erityisesti häihin. Häämuotinäytöksessä nähtiin pukujen lisäksi meikkejä, kampauksia, koruja ja kukkia. Juontajina messuilla toimivat televisiosta tuttu Anne Kukkohovi ja Anna-karin Siegfrids.Koko paketti samasta paikasta

Isännöimme vuosittain yli 400 tapahtumaa ja noin 12 000 osallistujaa. Puoleemme voit kääntyä niin pienen kuin suurenkin tapahtuman puitteissa. Jokainen tapahtuma suunnitellaan siten, että se tukee tilaajaorganisaation toiveita, tarpeita ja tavoitteita mahdollisimman hyvin.

Kun jätät tilaisuuden järjestämisen meille, voit olla varma siitä, että homma toimii luotettavasti, mukavasti, huolettomasti ja kielitaidolla alusta loppuun saakka. Täyden palvelun tapahtumatuottajana järjestämme halutessasi koko paketin puolestasi.

– Helppoa ja nopeaa!


Palvelunumero:
050 554 8032

myynti(at)botniaevents.fiLähetä tarjouspyyntö tai palautetta

 
 
 
*)Pakolliset tiedot