Kokouksia, elämyksiä ja hyviä hetkiä – yli 30 vuoden kokemuksella
Palvelunumero: 050 554 8032
myynti@botniaevents.fi


   Valikko

YRITYSJUHLAT

Alucarin 30–vuotisjuhlat järjestettiin heidän omissa tuotantotiloissaan. Haastavatkaan juhlatilat eivät ole ongelma, kun tapahtumia rakennetaan vankalla ammattitaidolla! Juhlijoita tapahtumassa oli yhteensä noin 600, heille järjestettiin myös kuljetus hotelleista juhliin ja tapahtuman jälkeen takaisin kaupunkiin. Juhlien esiintyjinä olivat Extreme Duudsonit ja Gubbrockarna–yhtye. Illan aikana nautittiin myös herkullisen buffetin antimista ja baarihenkilökunta piti huolen anniskelusta.


Koko paketti samasta paikasta

Isännöimme vuosittain yli 400 tapahtumaa ja noin 12 000 osallistujaa. Puoleemme voit kääntyä niin pienen kuin suurenkin tapahtuman puitteissa. Jokainen tapahtuma suunnitellaan siten, että se tukee tilaajaorganisaation toiveita, tarpeita ja tavoitteita mahdollisimman hyvin.

Kun jätät tilaisuuden järjestämisen meille, voit olla varma siitä, että homma toimii luotettavasti, mukavasti, huolettomasti ja kielitaidolla alusta loppuun saakka. Täyden palvelun tapahtumatuottajana järjestämme halutessasi koko paketin puolestasi.

– Helppoa ja nopeaa!


Palvelunumero:
050 554 8032

myynti(at)botniaevents.fiLähetä tarjouspyyntö tai palautetta

 
 
 
*)Pakolliset tiedot